Plan de citire a Bibliei pentru anul 2018

Plan de citire a Bibliei pentru anul 2018

Planul de citire a Bibliei The Discipleship Journal iti ofera facilitati speciale care te vor ajuta in calatoria ta prin Biblie.

  • Citind din patru locuri separate din Scriptura in fiecare zi, vei fi capabil sa intelegi unitatea Scripturii, bucurandu-te de asemenea de patru perspective diferite.
  • Poti incepe oricand in decursul anului.
  • Pentru a preveni frustrarea aparuta in urma ramaneri in urma cu cititul, lucru care ni se intampla fiecaruia dintre noi cand folosim un plan de citire al Bibliei, fiecare luna iti ofera doar 25 de zile de citit. Cum vei avea cateva zile libere in fiecare luna, ai putea sa lasi deoparte duminicile; fie sa nu citesti deloc, fie sa citesti pasajele pe care le-ai omis in cursul saptamanii trecute.
  • Daca ai terminat citirea in ziua de 25 a lunii, poti folosi zilele ramase ca sa studiezi pasajele care te-au provocat sau cele care ti-au ridicat semne de intrebare.
  • Daca a citi intreaga Biblie intr-un an ti se pare o sarcina prea mare, poti modifica planul dupa nevoile tale. De exemplu, poti citi evangheliile si cartile poetice anul acesta si celelalte doua categorii anul urmator.
  • In anul care urmeaza, roaga-L pe Dumnezeu in fiecare zi sa iti vorbeasca direct din Scriptura. Invata sa ai asteptari mari si lasa ca expunerea la Cuvantul lui Dumnezeu sa-ti remodeleze atitudinile si comportamentul pe masura ce castigi o mai buna intelegere a fiecarei parti a marturiei Sale scrisa pentru noi.

Descarca Plan de citire a Bibliei